Brits Korthaar Katers

 

RASZUIVERE CREME BRITS KORTHAAR KATERS

 

Katers zijn beperkt beschikbaar voor buitendekking

brits korthaar katers

Creme Brits Korthaar Katers

Crème Brits Korthaar katers

Alle onze katers zijn raszuiver en hebben hele mooie stambomen. Wij hebben gekozen voor de crème brits korthaar omdat ze een zachte volle fluweel aanvoelende vacht hebben. Daarnaast hebben onze crème brits korthaar poezen en katers een heel zachtaardig en lief karakter. Al onze kittens zijn echte huiselijke knuffeldieren en kunnen het goed vinden met alle andere huisdieren omdat wij ze heel vroeg aan elkaar laten wennen.

Vragen en Informatie

Op deze hobby website zijn al onze poezen en katers te zien. Heel af en toe hebben wij een nestjes met  crème brits korthaar kittens. Voor meer informatie over de Crème Brits Korthaar raskatten of voor alle uw vragen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 070  430 00 50 of via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en uw vragen beantwoorden.

Onze CRÈME Brits Korthaar Poezen Katers en Kittens

Testen Katers

Onze katers  worden jaarlijks getest op HCM en PKD. De katers worden via echo en DNA getest op HCM en PKD

Kater Armani 2.5 jaar

Crème Brits Korthaar Kater

Kater Armani is een raszuivere creme brits korthaar kater. Kater Armani is een hele lieve en aanhankelijke kater. Een echte schootkat. Kater Armani is groot van postuur en heeft een dikke lange staart. Kater Armani is getest en beperkt beschikbaar voor een buitendekking.

Kater Zicco 6 jaar

Crème Brits Korthaar Kater

Kater Zico is een raszuivere creme brits korthaar kater. Kater Zico is een hele lieve en aanhankelijke kater. Een echte schootkat. Kater Zico is heeft een compacte bouw. Kater Zico is getest en heeft bloedgroep B. Zico is beperkt beschikbaar voor een buitendekking.

Kater Tabby 1 jaar

Crème Brits Korthaar Kater

Kater Tabby is een raszuivere creme brits korthaar kater. Zijn naam zegt het al, hij heeft de unieke creme kleur met een mooie tabby tekening.  Kater Tabby is een hele lieve en aanhankelijke kater. Een echte schootkat. Kater Tabby heeft een compacte bouw. Kater Tabby is getest en heeft bloedgroep B. Tabby is beperkt beschikbaar voor een buitendekking.

Ervaring met Brits Korthaar Cattery De Krullen Van De Trap

Wat de nieuwe baasjes zeggen

Kitten Luka – Poesje

Luka is heel relax en vind alles prima. Kroelen met de kinderen vind ze heerlijk. Eten en drinken gaat goed. Ook gaat ze keurig op de kattenbak. We zijn erg blij met haar. 

Kitten Norah – Poesje

Het gaat heel goed hier met Norah. Na thuiskomst was ze gelijk op ontdekking uit. Ze komt heerlijk bij ons zitten en is gezellig speels. Kortom we genieten volop van haar en zo te zien zij ook van ons. 

Kitten Lou – Poesje

Met Lou gaat alles goed en wat is ze lief. Ze is reeds goed aanvaard door de groep. Het is een hele lieve en aanhankelijke poes. Wij houden jullie op de hoogte.

Kitten Karel – Katertje

Ik heb kareltje nu 2 maanden. Kareltje is een hele lieve en leuke kater. Karel groeit al flink en ligt vaak op mijn schoot. Ik zou hem voor geen goud meer willen missen. Nogmaals bedankt !

Af en toe Kittens Beschikbaar

Creme Brits Korthaar Kittens

Heel af en toe hebben wij een nestje met creme brits korthaar kitten. De kittens worden geboren uit een combinatie van twee geselecteerde ouders op raszuiver, karakter, en gezondheid.

  Voor al uw vragen of suggesties of als u informatie wenst over de crème brits korthaar katers - poezen en kitten kunt altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.  ContactVragen en InfomatieContactBrits Korthaar Cattery de Krullen van de...

Brits Korthaar Cattery

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over de brits korthaar poezen, katers en kittens 

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail

Kattenpension

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over het kattenpension

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail