Crème Brits Korthaar Kittens Beschikbaar

Brits Korthaar Kittens

 

CREME BRITS KORTHAAR KITTENS 

 

Raszuivere crème brits korthaar kittens Beschikbaar

Brits korthaar kittens Aangeboden / Verwacht

Raszuivere Creme Brits Korthaar Kittens Geboren september 2021 – nog maar 2 kittens beschikbaar

Brits korthaar kittens beschikbaar

Onze Crème Brits Korthaar kittens zijn met veel zorg en aandacht sociaal opgevoed in een huiselijke kring met een hond en andere huisdieren waar ze veel liefde en aandacht mee krijgen van huis uit. De kittens zijn aan alle binnenhuis geluiden en omstandigheden gewend. Heel af en toe hebben wij een nestje met hele mooie raszuivere creme brits korthaar kittens. Bij interesse in een of meerder kittens tegelijk uit een nestje kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vragen en Informatie

Op deze hobby website zijn al onze poezen en katers te bezichtigen. Heel af en toe hebben wij een nestjes met crème brits korthaar kittens beschikbaar. Voor meer informatie over de Crème Brits Korthaar raskatten of voor alle uw vragen over katten gedrag en verzorging, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier voor kittens. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en al uw vragen beantwoorden.

Onze Creme Brits Korthaar Kittens

 Inentingen Kittens

Onze crème brits korthaar kittens worden voor vertrek naar hun baasje 2 x ingeënt en 2 x uitvoerig gecontroleerd door onze dierenarts bij 9 weken en net voor de verhuizing bij 12 weken oud. De ouders en grootouders worden jaarlijks getest op Pkd (echo en Dna). Hcm, Fiv en Felv door onze dierenarts en verschillende specialisten.

Kittens verwacht rond februari 2021

Crème Brits Korthaar Kittens

Omstreeks februari 2021 verwachten wij een nestje met raszuivere crème brits korthaar kittens. Onze lieve moederpoes Fanny en trotse vader kater Armani zijn de gelukkige toekomstige ouders.

Kater Armani 3 jaar

Crème Brits Korthaar Kater

Kater Armani is een raszuivere creme brits korthaar kater. Kater Armani is een hele lieve en aanhankelijke kater die als hij naar je toe komt lopen zich zo in je armen laat vallen. Een echte lieve schootkater. Kater Armani is flink van postuur et dikke stevige poten3, een volle vacht en heeft een mooie dikke lange staart. Kater Armani heeft bewezen dat hij hele mooie en lieve nakomelingen kan verwekken.

Poes Fanny 6 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Fanny is een raszuivere crème brits korthaar Poes. Poes Fanny is een hele lieve en aanhankelijke poes met een stabiel en lief karakter. Met haar    mooie en sierlijke uiterlijk weet ze iedereen te verleiden tot het gene wat zij graag wil, en dat is kopjes geven en zo veel mogelijk aangehaald worden…

Ervaring met Brits Korthaar Cattery De Krullen Van De Trap

Reactie’s terug van nieuwe baasjes….

Kitten Luka – Poesje

Luka is heel relax en vind alles prima. Kroelen met de kinderen vind ze heerlijk. Eten en drinken gaat goed. Ook gaat ze keurig op de kattenbak. We zijn erg blij met haar. 

Kitten Norah – Poesje

Het gaat heel goed hier met Norah. Na thuiskomst was ze gelijk op ontdekking uit. Ze komt heerlijk bij ons zitten en is gezellig speels. Kortom we genieten volop van haar en zo te zien zij ook van ons. 

Kitten Lou – Poesje

Met Lou gaat alles goed en wat is ze lief. Ze is reeds goed aanvaard door de groep. Het is een hele lieve en aanhankelijke poes. Wij houden jullie op de hoogte.

Kitten Mooizo- Katertje

Mooizo is een hele lieve en vrolijke kater. Mooizo groeit al flink en ligt vaak op schoot bij ons te slapen. Wij zouden hem voor geen goud meer willen missen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen !

Af en toe Kittens Beschikbaar

Creme Brits Korthaar Kittens

Soms hebben wij een nestje met raszuivere crème brits korthaar kitten. De kittens worden geboren uit een combinatie van twee geselecteerde ouders op raszuiver, karakter, en gezondheid. Beide ouders zij uitvoerig getest PKD en HCM

  Voor al uw vragen of suggesties of als u informatie wenst over de crème brits korthaar katers - poezen en kitten kunt altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.  ContactVragen en InfomatieContactBrits Korthaar Cattery de Krullen van de...

 

Korte uitleg van onze cattery :

 

De kittens mogen als ze 13 weken zijn naar hun nieuwe baasje verhuizen. De kittens hebben bij het vertrek naar hun nieuwe baasje :

– Raszuivere stamboom

– Origineel eigendomsbewijs

– Europees katten paspoort

– 2 x ingeënt en een gezondheidsverklaring van de dierenarts bij 9 en 12 weken

– Chip registratie en tenaamstelling

– De kittens worden ontwormd en ontvlooid en gecontroleerd en ingeënt door de dierenarts bij 9 weken en een tweede keer net voor de verhuizing als ze 12 weken oud/jong zijn.

Bij aankoop ontvangt u een koop overeenkomst met 1 jaar schriftelijke garantie. De naam van het kitten op de stamboom en de chipregistratie kan nog vrij door het nieuwe baasje worden uitgekozen en hoeft niet met een bepaalde letter te beginnen.

  

De nieuwe baasjes kunnen kiezen voor 1 of zelfs 2 broertjes / zusjes uit hetzelfde nestje. Voordat de kittens geboren worden maken wij een selectie tussen een van onze  moederpoezen en vader katers met raszuivere uiterlijk en lieve aanhankelijke karakter eigenschappen. Hierna is het geduldig afwachten wat de natuur ons brengt.

Omdat de creme brits korthaar uniek van kleur is en weinig voorkomt, worden de kittens vaak al gereserveerd voordat ze geboren worden. Wij reserveren dan op volgorde van geboorte. Daardoor kunnen we maar een beperkt aantal reserveringen aannemen. 

Brits Korthaar Cattery

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over de brits korthaar poezen, katers en kittens 

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail

Kattenpension

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over het kattenpension

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail