Brits Korthaar Kittens

Brits Korthaar Kittens

 

RASZUIVERE CREME BRITS KORTHAAR KITTENS 

 

Raszuivere crème brits korthaar kittens verwacht

brits korthaar kittens

Raszuivere Creme Brits Korthaar Kittens

 

De Crème Brits Korthaar Kittens

Onze Crème Brits Korthaar kittens passen zich makkelijk aan in verschillende omstandigheden en leefgewoontes. De kittens zijn met veel zorg sociaal opgevoed in een huiselijke kring met een hond en andere huisdieren. Daardoor zijn de kittens aan alle binnenhuis geluiden en omstandigheden gewend. Heel af en toe hebben wij een nestje met hele mooie en raszuivere kittens. Bij interesse in een of meerder kittens tegelijk uit een nestje in de toekomst kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vragen en Informatie

Op deze hobby website zijn al onze poezen en katers te zien. Heel af en toe hebben wij een nestjes met  crème brits korthaar kittens. Voor meer informatie over de Crème Brits Korthaar raskatten of voor alle uw vragen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 070  430 00 50 of via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en uw vragen beantwoorden.

Onze Creme Brits Korthaar Kittens

 Inentingen Kittens

Onze crème brits korthaar kittens worden voor vertrek naar hun baasje 2 x ingeënt en 2 x uitvoerig gecontroleerd door onze dierenarts bij 9 weken en 12 weken oud. De kittens mogen als ze 13  weken zijn verhuizen naar hun nieuwe baasje met 6 maanden schriftelijk garantie

Kittens verwacht begin augustis 2020

Crème Brits Korthaar Kittens

Omstreeks de 1e week van augustus 2020 verwachten wij een nestje met raszuivere crème brits korthaar kittens. Onze lieve moederpoes Fanny en trotse vader kater Armani zijn de gelukkige ouders.

Kater Armani 2.5 jaar

Crème Brits Korthaar Kater

Kater Armani is een raszuivere creme brits korthaar kater. Kater Armani is een hele lieve en aanhankelijke kater. Een echte schootkat. Kater Armani is groot van postuur en heeft een dikke lange staart. Kater Armani is getest.

Poes Desiree 4 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Fanny is een raszuivere creme brits korthaar Poes. Poes Fanny is een hele lieve en aanhankelijke poes met een stabiele en zekere uitstraling. Een echte schootkat. Poes Fanny is groot van postuur en heeft een lange staart. Poes Fanny wordt ieder jaar getest.

Ervaring met Brits Korthaar Cattery De Krullen Van De Trap

Reactie’s terug van nieuwe baasjes….

Kitten Luka – Poesje

Luka is heel relax en vind alles prima. Kroelen met de kinderen vind ze heerlijk. Eten en drinken gaat goed. Ook gaat ze keurig op de kattenbak. We zijn erg blij met haar. 

Kitten Norah – Poesje

Het gaat heel goed hier met Norah. Na thuiskomst was ze gelijk op ontdekking uit. Ze komt heerlijk bij ons zitten en is gezellig speels. Kortom we genieten volop van haar en zo te zien zij ook van ons. 

Kitten Lou – Poesje

Met Lou gaat alles goed en wat is ze lief. Ze is reeds goed aanvaard door de groep. Het is een hele lieve en aanhankelijke poes. Wij houden jullie op de hoogte.

Kitten Mooizo- Katertje

Mooizo is een hele lieve en vrolijke kater. Mooizo groeit al flink en ligt vaak op schoot bij ons te slapen. Wij zouden hem voor geen goud meer willen missen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen !

Af en toe Kittens Beschikbaar

Creme Brits Korthaar Kittens

Soms hebben wij een nestje met raszuivere crème brits korthaar kitten. De kittens worden geboren uit een combinatie van twee geselecteerde ouders op raszuiver, karakter, en gezondheid. Beide ouders zij uitvoerig getest PKD en HCM

  Voor al uw vragen of suggesties of als u informatie wenst over de crème brits korthaar katers - poezen en kitten kunt altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.  ContactVragen en InfomatieContactBrits Korthaar Cattery de Krullen van de...

 In het voorjaar , najaar en de zomer krijgen wij een nestje met hele mooie raszuivere crème brits korthaar Kittens van verschillende poezen en katers uit onze cattery. De kittens mogen verhuizen naar hun nieuwe baasje als ze 13 weken oud zijn.

 

  

Foto’s zijn van vorig nestje

Foto links onder is trotse vader kater Armani

Foto rechts onder is onze lieve moeder poes Fanny

3 Creme Brits Korthaar Katertjes geboren – Nog maar 1 beschikbaar.


Catterynaam: Brits Korthaar Cattery de Krullen van de trap
Contactpersoon: Astrid
Lid van vereniging: Nederlandse Katten Fokkers Vereniging
E-mail:via contact formulier
Website:www.britskorthaarcattery.nl
Telefoon: 070 43 000 50
Woonplaats: Leidschendam-Voorburg
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum kitten(s):
(Stamboom) naam moeder van de kitten(s): Fanny van Daisys Casita
Moeder is getest op: Felv en Fiv
(Stamboom) naam vader van de kitten(s): Armani van Boeskooltje
Vader is getest op: juli 2018: Pkd (echo en dna test), Hcm, Fiv en Felv

Advertentietekst: Het zijn 3 hele mooie crème brits korthaar katertjes geworden. De nieuwe baasjes krijgen 6 maanden schriftelijke garantie als de katertjes rond 5 Juli 2019 verhuizen.1 x Crème Brits Korthaar katertje = Beschikbaar1 x Crème Brits Korthaar katertje = Beschikbaar

1 x Crème Brits Korthaar poesje = blijft bij ons wonen

1 x Crème Brits Korthaar katertje = Gereserveerd voor Romy

1 x Crème Brits Korthaar katertje = Gereserveerd voor Roland en Esther

De kittens mogen als ze 13 weken zijn naar hun nieuwe baasje verhuizen.

De kittens hebben bij het vertrek naar hun nieuwe baasje :
Een origineel eigendomsbewijs
Een Europees katten paspoort
Een raszuivere mooie stamboom
Een gezondheidsverklaring van de dierenarts
Een chip en registratie (tenaamstelling na verhuizing)
De kittens Zijn ontwormd en gecontroleerd en ingeënt door de dierenarts met de leeftijd van 8 weken en een tweede keer net voor de verhuizing als ze 13 weken oud/jong zijn.

Bij aankoop ontvangt u een koop overeenkomst met 6 maanden garantie.

De naam van het kitten op de stamboom en de chipregistratie kan nog door het nieuwe baasje worden uitgekozen na bezichtiging de eerste keer.

Omdat de creme brits korthaar uniek mooi en lief is en niet veel voorkomt zijn vaak de crème brits korthaar kittens al gereserveerd voordat ze geboren worden. Hierdoor kunnen de nieuwe baasjes kiezen voor een crème brits korthaar poesje of een katertje en ook twee of drie uit een nestje is mogelijk. Voordat de kittens geboren worden maken wij een selectie van een van onze  lieve moederpoezen en trotse vader katers met raszuivere eigenschappen. Hierna is het soms maanden afwachten wanneer de moederpoes krols gaat worden. Als de moederpoes eenmaal krols is, mag ze bij de vader kater en is het 5 a 6 weken afwachten of de poes zwanger is geworden. Na 9 a 10 weken worden de kittens geboren en is het altijd spannend hoeveel kittens (vaak tussen de 2 en 4) en of het poesjes of katertje zijn geworden. Als de kittens twee weken oud/jong zijn worden de nieuwe baasjes die een kitten gereserveerd hebben als eerste ingelicht via de e-mail met foto’s. Als de kittens 5 weken oud/jong zijn krijgen de nieuwe baasjes een uitnodiging om de kittens voor de eerste keer te komen bezichtigen. Als de kittens 13 weken oud/jong zijn mogen ze verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Wij geven het juiste en voldoende voer en de belangrijkste verzorgingsmiddelen mee zoals ontworming mee voor de eerste 6 maanden. Alle kittens krijgen 6 maanden garantie door middel van een kitten koopovereenkomst. Voor al uw vragen over het reserveren van een crème brits korthaar poesje of katertje kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier.

Brits Korthaar Cattery Telefonisch bereikbaar

 

Maandag tot/met Vrijdag tussen
19:00 uur en 21:00 uur

Telefoonnummer 070 43 000 50

 

 Zaterdag / Zondag en Feestdagen besteden wij om onze katten te verzorgen en te verwennen.

 
7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via de e-mail

Vragen en suggesties 

Voor vragen, informatie en suggesties zijn wij altijd bereikbaar per e-mail!