Brits Korthaar Poezen

 

CREME BRITS KORTHAAR POEZEN

Raszuivere crème brits korthaar kittens beschikbaar

brits korthaar cattery

Creme Brits Korthaar Cattery de Krullen van de Trap

Crème Brits Korthaar 

Veel kattenliefhebbers zijn inmiddels al gevallen voor de creme brits korthaar poezen en katers vanwege hun lieve zachtaardige karakter en mooie volle vacht. De poezen en katers lopen bij ons vrij in huis rond en ook hebben de katten  een grote overdekte serre en verschillende buiten kooien.

Crème Brits Korthaar poezen en katers

Alle onze poezen en katers zijn raszuiver en hebben hele mooie stambomen. Wij hebben gekozen voor de crème brits korthaar omdat ze een zachte volle fluweel aanvoelende vacht hebben. Daarnaast hebben onze crème brits korthaar poezen en katers een heel zachtaardig en lief karakter. Al onze kittens zijn echte huiselijke knuffeldieren en kunnen het goed vinden met alle andere huisdieren omdat wij ze heel vroeg aan elkaar laten wennen.

Crème Brits Korthaar Kittens

Onze Crème Brits Korthaar kittens passen zich makkelijk aan in verschillende omstandigheden en leefgewoontes. De kittens zijn met veel zorg en sociaal opgevoed in een huiselijke kring met een hond en andere huisdieren. Daardoor zijn de kittens aan alle binnenhuis geluiden en omstandigheden gewend. Heel af en toe hebben wij een nestje met hele mooie en raszuivere kittens. Bij interesse in een of meerder kittens tegelijk uit een nestje in de toekomst kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vragen en Informatie

Op deze hobby website zijn al onze poezen en katers te zien. Heel af en toe hebben wij een nestjes met  crème brits korthaar kittens. Voor meer informatie over de Crème Brits Korthaar raskatten of voor alle uw vragen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 070  430 00 50 of via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en uw vragen beantwoorden.

CRÈME Brits Korthaar Poezen 

Testen

Onze poezen en katers worden allen jaarlijks getest op HCM en PKD (echo en dna) FiV en FeVL

Poes Aliya 4 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Aliya heeft een mooie raszuivere stamboom. Aliya heeft een zachtaardig en lief karakter. Zij wil het liefst de hele dag knuffelen. 

Poes Fanny 5 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Fanny heeft een mooie raszuivere stamboom. Fanny heeft een zachtaardig en lief karakter.

Poes Ramira 5 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Ramira heeft een mooie raszuivere stamboom. Ramira heeft een zachtaardig en lief karakter.

Poes Desiree 4 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Desiree heeft een mooie raszuivere stamboom. Fanny heeft een zachtaardig en lief karakter.

Poes Tora 6 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Tora heeft een mooie raszuivere stamboom. Tora heeft een zachtaardig en lief karakter. 

Poes Nini 3 jaar

Crème Brits Korthaar Poes

Poes Nini heeft een mooie raszuivere stamboom. Nini heeft een zachtaardig en lief karakter.

Ervaring met Brits Korthaar Cattery De Krullen Van De Trap

Wat de nieuwe baasjes zeggen

Kitten Luka – Poesje

Luka is heel relax en vind alles prima. Kroelen met de kinderen vind ze heerlijk. Eten en drinken gaat goed. Ook gaat ze keurig op de kattenbak. We zijn erg blij met haar. 

Kitten Norah – Poesje

Het gaat heel goed hier met Norah. Na thuiskomst was ze gelijk op ontdekking uit. Ze komt heerlijk bij ons zitten en is gezellig speels. Kortom we genieten volop van haar en zo te zien zij ook van ons. 

Kitten Lou – Poesje

Met Lou gaat alles goed en wat is ze lief. Ze is reeds goed aanvaard door de groep. Het is een hele lieve en aanhankelijke poes. Wij houden jullie op de hoogte.

Kitten Karel – Katertje

Ik heb kareltje nu 2 maanden. Kareltje is een hele lieve en leuke kater. Karel groeit al flink en ligt vaak op mijn schoot. Ik zou hem voor geen goud meer willen missen. Nogmaals bedankt !

Af en toe Kittens Beschikbaar

Creme Brits Korthaar Kittens

Heel af en toe hebben wij een nestje met creme brits korthaar kitten. De kittens worden geboren uit een combinatie van twee geselecteerde ouders op raszuiver, karakter, en gezondheid.

  Voor al uw vragen of suggesties of als u informatie wenst over de crème brits korthaar katers - poezen en kitten kunt altijd contact opnemen via het onderstaande formulier.  ContactVragen en InfomatieContactBrits Korthaar Cattery de Krullen van de...

Brits Korthaar Cattery

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over de brits korthaar poezen, katers en kittens 

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail

Kattenpension

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over het kattenpension

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail