Katten Hotel

 

Omdat uw kat ook wel eens aan vakantie toe is…….

 

kattenhotel informatie aanvragen

Katten Hotel

Kattenhotel de Krullen van de Trap

Het ontstaan

Wij kregen vaak de vraag van nieuwe baasjes of de kittens die bij ons vandaan komen later ook weer mogen komen logeren als de baasje op vakantie gaan. in ons kattenhotel is veel binnen ruimte met grote buiten rennen. Hierdoor kunnen de katten altijd vrij los binnen en beschermd buiten lopen met een eigen vertrouwd plekje om te slapen. Door de ligging in de natuur en de ander dieren in de omgeving hebben de katten continu afleiding en vermaken ze zich de hele dag door. Omdat we erbij wonen hebben wij de hele dag toezicht en aandacht voor de katten. Uiteraard vinden wij het zelf ook erg leuk omdat we op deze manier onze kittens ook nadat ze verhuist zijn nog regelmatig terug zien en mee maken.

 

Voor katten die aan vakantie toe zijn

Vanwege de tevredenheid van de baasjes en de katten in het bijzonder, hebben wij met ingang van dit jaar besloten om deze unieke mogelijkheden voor een aantal van maximaal 6 katten per periode aan te bieden aan baasjes van andere katten. Hierdoor kan ook uw kat in de toekomst genieten van deze unieke katten vakantie ervaring. 

 

Lokatie Kattenhotel

Door de rustige en natuurlijke omgeving in het buitengebied genieten de katten van de volledige rust en vrijheid in de gezonde buitennatuur. Voor baasjes uit de omgeving van Haag Rotterdam Amsterdam, Utrecht en Leiden Is het een half uurtje rijden om uw kat te laten genieten van een heerlijke luxe kattenvakantie.

Voordat uw kat kan genieten van zijn/haar vakantie

Belangrijk is dat voor de katten worden gebracht ze gezond zijn, goed verzorgt en jaarlijks ingeënt worden met als laatste datum minimaal 1 maand voor het brengen. De katers moeten gecastreerd zijn en de poezen gesteriliseerd en uiteraard zindelijk zijn. De katten moeten minimaal 2 weken voor het brengen vrij zijn van vlooien en wormen. Wij vragen het kattenpaspoort van de kat mee te brengen. Onze dierenarts staat 24/7 voor ons klaar indien het nodig is.

 

Bezoeken kattenhotel

Het is helaas niet mogelijk om ons kattenhotel met personen te bezoeken vanwege de rust en hygiëne voor de katten. Uiteraard zijn katten in alle maten en soorten mits zij voldoen aan de voorwaarde en na reservering welkom. De katten bezoeken het hotel per week van woensdag tot woensdag te verlengen per week. Wij ontvangen maar een beperkt aantal katten van zes per periode op aanvraag en na reservering.

 

Vragen en Informatie

Op deze hobby website zijn al onze poezen, katers en kittens te bezichtigen. Tevens kunt u een kijkje nemen in ons kattenhotel. Heel af en toe hebben wij een nestjes met  crème brits korthaar kittens. Voor meer informatie over de Crème Brits Korthaar raskatten of voor alle uw vragen over ons kattenhotel, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en uw vragen beantwoorden.

Kattenhotel

Kleinschalig Prive Kattenhotel

Kleinschalig kattenhotel met ruime verwarmde binnen en buiten verblijven. Persoonlijk aandacht 24 uur per dag en 7 dagen in de week toezicht. Natuurlijke omgeving met vermakelijk uitzicht voor de katten

Omdat uw kat ook weleens aan vakantie toe is……………..

Brits Korthaar Cattery

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over de brits korthaar poezen, katers en kittens 

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail

Kattenpension

De Krullen van de Trap

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen over het kattenpension

Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op

 
24/7 bereikbaar via de e-mail